+386 7 3934 800

O nas

Poglej naš video

HYB JE
VISOKOTEHNOLOŠKO PODJETJE

Imamo štiri desetletja mednarodno priznanih izkušenj pri raziskavah in razvoju debeloplastnih hibridnih vezij, tlačnih senzorjev in elektronike za različne aplikacije v medicini, industrijski opremi in vozilih. Zagotavljamo celoten nabor storitev, ki zajemajo celoten proces od razvoja do serijske proizvodnje za ustvarjanje izdelkov po meri, ki temeljijo na predvidevanju potreb naših strank, naših izkušnjah pri prodaji lastnih izdelkov ter razvoju in proizvodnji za znane stranke.

USTVARJAMO TRŽNE PRILOŽNOSTI

Iščemo nove kreativne poti za oblikovanje marketinškega pristopa, prilagojenega kupcu in trgu. Z našimi strankami gradimo celovit odnos, od razvojnih idej do konca življenjskega cikla izdelka.

RAZVIJAMO NOVE IZDELKE

Na podlagi vzpostavljenih zahtev trga in v povezavi z najnaprednejšimi raziskavami na svetu razvijamo sofisticirane tlačne senzorje in elektroniko ter rešitve po meri.

IZDELUJEMO IZDELKE EDINSTVENE KAKOVOSTI

Izdelujemo tako izdelke po meri, izdelane v majhnih serijah za posamezne kupce, kot tudi velikoserijske izdelke – v vsak izdelek je vgrajeno naše specifično znanje in spretnost.

HYB Novice

We use cookies on this website to ensure the proper functioning of the website, to analyse our traffic and for advertising purposes.